Начало arrow Schneider Electric arrow APC-Schneider Electric
APC-Schneider Electric


APC - защита от пренапрежение и решения за захран
ване на  дома и домашния офис, малък и среден бизнес, предприятия и учреждения.
Благодарение на своята универсалност, устройствата Smart-UPS за самостоятелно използване, са идеални за контрол на входни данни от различни точки. Устройствата са така конструирани, че да управляват приложения, които се нуждаят от повече от два часа автономност и са проектирани с възможността да се прибавят неограничен брой батерии. Устройствата Smatr-UPS, осигуряват регулиране на напрежението и честотата, вътрешен байпас и корекция на фактора на мощността. Устройствата са разработени за поддръжка на множество приложения и са стандартно решение в различни критични за бизнеса системи, с непрекъснат режим на работа.
                   
BACK UPS ES -
Осигурява автономност чрез вградена батерия и защита от късо съединение на осем свързани устройства.
                           Общи характеристики:
8 контактни излаза, тип шоко, със защита от пренапрежение.
4 от тях резервни с батерия.
Защита от пренапрежение за телефон-/факс-/моден-/DSL и управление на мрежова връзка (10-100Base).

PF8VNT3 -
Серията Surge Arrest Perfomance предлага висококачествена защита от пренапрежение за мултимедийни компютри, системи за домашно кино и потребителска електроника.
                           Общи характеристики:
8 контактни излаза със защита от пренапрежение, вкл. 2 контактни излаза, подходящи за трансформатори. 3 m, 180 градуса въртящ се захранващ кабел. Факс-/телефон-сплитер (DSL съвместимост) с вградена защита от пренатоварване.

BACK UPS CS - Гамата CS предлага най-доброто съотношение цена/качество за защита на домашни офиси и персонални компютри. Вградената защита от пренапрежение и софтуерът на мониторинг Power Chute Personal Edition гарантира, че хардуерът и данните са защитени от опасно пренапрежение, напреженови пикове и прекъсвания на захранването.
                          Общи характеристики:
4 контактни изхода - 1x защита от пренапрежение, 3x резервирани с батерия. Защита от пренапрежение за телефон-/факс-/модем-/DSL линия. Софтуер за автоматично изключване на системата и съхранение на файлове.

 
                           Ръководство за експлоатация

                           Каталог може да изтеглите от тук